BOKA TID  KONTAKTA OSS

0300-530121

Prislista

 
 
 
Klassisk massage

Bäddas in i varma handdukar och stäng av hjärnan en liten stund. Vi anpassar varje behandling utefter kundens behov, oavsett om du vill ha en djupgående hårdare massage eller en avkopplande taktil behandling. Välj mellan 30, 45, 60 eller 90min. 

från 575:-

Boka
Bindvävsmassage

RF (radiofrekvens) värmer upp på djupet, vakuum behandlar effektivt din bindväv, det röda LED-ljuset ökar cirkulationen och startar läkeprocesser på cellnivå. Välj mellan 30-60min.

från 695:-

Boka
Ansikte/nacke/hårbottenmassage

Denna behandling är perfekt för dig som lider av spänd muskulatur i ansikte och huvud. Även spänningar kring nacke och hals kan påverka detta. 

725:-

Boka
Massage at work

Massage på er arbetsplats. Minimum 6 pers. 25min inkl av & påklädning 475kr + moms. Vi tar med allt som behövs, ni avvarar ett rum vi kan vara i.

475kr + moms

Kontakt 
Hot & classic massage

I denna behandling kombinerar vi Klassisk Svensk Massage med varma lavastenar. En mycket djupgående och underbar behandling för dig som vill koppla av och mjuka upp kroppen igen.

995:-

Boka
Hot stone massage

En djupgående och lättare massage där vi använder oss utav varma lavastenar och härligt doftande oljor. Vi masserar baksida ben, säte, dina fötter samt rygg & nacke. Avslutas med att du packas in i varma handdukar och stenar.

795:-

Boka
Fotmassage

I denna behandling så fokuserar vi på fötter & underben. Passar perfekt för dig som upplever tex smärta eller känner att du har lite "trötta" fötter.

450:-

Boka
Medicinsk laser

Behandling med medicinsk laser sätter igång/påskyndar kroppens egen självläkning både vid akuta och kroniska inflammationer eller skador.

395:-

Boka
Klassisk lyx

Denna behandling börjar med en härlig rygg & nackmassage, för att sedan fortsätta med baksida ben, säte och fötter. Därefter vänder vi på dig och då väntas en underbar massage för dekolletage, ansikte & hårbotten. 

1 295:-

Boka
Ansiktskur

Bäddas in i varma handdukar, njut av en härlig ansiktskur med mycket ansiktsmassage samt massage av dekolltage, armar & händer. Vi använder oss utav produkter från Maria Åkerberg.

795:-

Boka
Onlinecoachning

Detta ingår i perioden av 4 veckor: Målsättning, träningsupplägg, jourkontakt, veckoplanering, mental kartläggning, genomgång av kostvanor, att tänka på.


Kontakta Elin

Jag vill bli kontaktad!

Har du några frågor eller funderingar är du varmt välkommen att höra av dig, eller fyll i formuläret nedan så återkopplar vi snarast!
Namn E-post Meddelande Jag accepterar reglerna och villkoren och integritetspolicyn Skicka in

Kontakt

Teknikgatan 18 1, 434 37 Kungsbacka

0300-530121

info@betterchoice.nu

Behandlingar har öppet (nästan) varje dag morgon till kväll. 
Telefonväxeln är öppen mån-fre kl 10-18 och lör: 10-15.

Övriga tider hänvisar vi er till info@betterchoice.nu