betterchoice

0300530121

betterchoice

gå inte runt och ha ont i onödan.

Vi jobbar både med privatpersoner och företag.

Tillsammans har vi en bred kompetens inom massage, hälsa och friskvård samt flera års erfarenhet att arbeta med olika klienter, allt från privatpersoner, elitidrottare och företag. Vi delar även lokal med Fit4u som erbjuder Medicinskt certifierad PowerPlate träning, kostrådgivning och inBody Scan.


VANLIGA FRÅGOR OCH SVAR


Kan jag nyttja min friskvård hos er?

Ja, vi skriver kvitto till din arbetsgivare samt är leverantörer åt Hälsoresurs, Wellnet, Söderberg & Partners samt Epassi. Du kan även köpa ett friskvårdskort eller klippkort för din friskvårdspeng som sedan är giltigt ett år från köpt datum.

Finns det parkering i närheten?

Ja, det finns parkering precis utanför dörren. P-skiva gäller i två timmar. Du kan också betala med appen ePark. Tänk på att räkna med detta i ditt besök hos oss, så du hinner fixa parkeringen.

Gör ni företagsmassage?

Ja, vi samarbetar med flera företag och tar hand om dess personal. Det finns möjlighet att antingen skickar ni personalen till oss, eller om ni vill att vi kommer ut till er på bestämd dag. Maila info@betterchoice.nu för mer information. 

Vilken behandling passar mig?

Är du osäker vad du behöver/vill ha så gör vi en individuell, icke-medicinsk bedömning av dina behov och önskemål. Välkommen att kontakta oss så hjälper vi dig!